Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Karácsony, CBA, rezsicsökkentés.
  2014-01-01 11:21:15, szerda
 
 
Karácsony, CBA, rezsicsökkentés.
2013.12.27. 16:14

Akinek volt gyomra a karácsonyi készülődés közepette a kormánypárti híradókat megtekinteni, annak örömmel hozták tudomására a médiakutyák, a karácsonyi forgalomnövekedés egyértelműen a rezsicsökkentésnek volt köszönhető a kiskereskedelemben. A Hír-tv az ünnepek alatt és előtt több esetben is leadta a CBA kommunikációs igazgatójával készült riportot, amiben már folyamatosan elhangzott az az értékelés, ami szerint a rezsiharc megnyerése miatt dől a lé az áruházláncba. És nem nyílt meg a föld, nem szakadt le a plafon.

Azt már megszokhatták az emberek, a kormánypárt, és Orbán Viktor talpát a lehető legkülönlegesebb módon képesek nyalni az őt kiszolgáló személyzet kiválasztottai. Van aki Békemenetet szervez a kedvéért, és csak “szerény" támogatást kér érte cserébe, mert ugye a lelkiség a lényeg, van aki imádságot szervez neki önkormányzati keretek között, van aki stadiont épít számára a háza mellé. A CBA az utóbbi időben egyre több tanújelét adja, nem a akar lemaradni a hűség bizonyítási versenyben, és biztosan akar még magának valami újabb szeletet is a nagy kormány közeli közpénz lenyúlási akcióban.

Tájékozatlan vásárlóként bizony furcsa lehet valaki számára, neki most azért sikerült kicsit jobban vásárolni, mert a kétszobás lakásában havi ezer forinttal csökkent a rezsije. Az is váratlan hírként érheti, ha ehhez még hozzádobják neki tájékoztatásul, még a reálbére is növekedett, meg az infláció is alacsony. Keresi a polcokon ezeket a termékeket, hátha jó lesz a halászlébe, mert a bankszámlája azt mutatja, neki bizony nincs több pénze az ünnepekre, és ezt is nagyon be kell osztania ha jönnek a szürke hétköznapok, és újra megkezdődik a szabadságharc a világ ellen. Addig is kifizeti a harminc új adófajtát, amit az eddigi nem megszorítás hozott neki, mert ugye azt ráverték azok a gaz multik meg a bankok. És közben imádkozik azért, a jövőre bevezetni kívánt ingyenes készpénzfelvétel ne csökkentse tovább az amúgy is agyonvert bankszámlája megtakarítását. Mert ha éves szinten nézi, akkor látja, egész évben arra spórolt, legalább karácsonykor legyen kicsit vastagabb a kenyéren a vaj.

CBA Atika azonban megmondja neki miért tudott többen költeni, neki ez a dolga. A közelében tartózkodó Hír-tv pedig rögvest tudatja is ezt a nézőivel. Azok meg örülnek, végre valóban jobban teljesít az ország, hiszen erről beszélnek a tv-ben. Az már nem jut el csöpp agyáig, ezek ketten már garancia a valóság elferdítésére, és bármilyen kormányzati hazugság szebbik oldalának a bemutatására a tények elhallgatásával. Ebben a Hír-tv élen jár, és mindig jobban teljesít, de náluk a hazudozás alapfeltétel.

Az pedig a kormánypárti néző fejében meg sem fordul, hogyan mutatta ki a konkrét infót ilyen gyorsan az áruházlánc a forgalom növekedésének az okáról. Azon meg végképp el sem gondolkozik, vajon a szakmaiságon túl, hogyan lehet a politikai döntésnek azonnali hatását így kimutatni. Talán megkérdezték a vásárlókat? Egy áruház forgalomnövekedése általában az árukészletén, és az árain múlik. Befolyásolja még a vásárlók hajlandósága is, meg a náluk levő elkölthető készpénz mennyisége is. Azonban a CBA máris elkönyvelte a rezsiharc eredményének forgalom növekedést, de lehet neki elég lenne kizárólag ezt kitenni a polcra, és máris biztos a tulajdonosok sikere. A többit majd hozzá rakja nekik a kormány, csak részt kell venni néhány Békemeneten, és erre kötelezni a dolgozókat, ahogy a CBA körlevélben ezt ajánlják.

A kormány mindent bevet a sikertelensége ellen, és nincs tekintettel senkire és semmire. Luxus szállodába visznek éhes gyereket, de csak negyvenet, mert akkor a slepp nem fér be, meg ennyi hely van a fotón is. Íratlan szabályokat rúg fel az ünnep politika mentességének a megsértésével, mikor magát dicsérteti az el nem ért eredményekkel, vagy azok egyértelmű meghamisításával. Miért nem kérdezték meg a Blaha Lujza téren sorban állókat, vajon nekik mennyit hozott a rezsicsökkentés? Ott valóban jobban látszik a kormány teljesítménye, hosszabb a sor, mint tavaly volt. Miért nem kérdezi a havi negyvenhétezerből brummogókat, jövőre már lesz vajon munkájuk, és normális bérük? Vajon nekik mennyi esélyük van, amikor a munkahelyek száma egyenes arányban csökken a rezsivel, de csak az egyiket érzik meg ebből? Persze ezek az emberek nem nagyon járnak CBA üzleteibe, így ezt a kormány nem is tudhatja az áruházlánctól meg. Hozzá csak az jut el amit ő akar hallani, és amit ő akar látni. A legnagyobb baj azonban az, azt is akarja láttatni az emberekkel ami szerinte a valóság. És sajnos sok olyan hülye is van, aki csak ezt látja, mert neki ez a kényelmes. Az emberek képesek alkalmazkodni egy kialakult helyzethez, de ez nem azt jelenti, azt el is fogadják, hiszen érzik, látják, tudják, hazudnak nekik, meglopják őket, és átverik a fejüket a palánkon. És még meg is kellene köszönniük ezt. A kérdés már csak az, többen lesznek-e a kényelmes hülyéknél azok, akik elmennek szavazni a maguk tapasztalatai alapján. És lesz-e kire szavazni, vagy az ellenzéki vezetők továbbra is csak marják egymást, nem hallják meg a szavukat.

http://banditapolitika.blog.hu/2013/12/27/karacsony_cba_rezsicsokkentes
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: legkülönlegesebb, meghamisításával, készpénzfelvétel, rezsicsökkentés, elhallgatásával, banditapolitika, rezsicsokkentes, sikertelensége, tájékoztatásul, kiválasztottai, megtakarítását, megsértésével, igazgatójával, eredményekkel, elferdítésére, szabadságharc, teljesítménye, mentességének, megszokhatták, áruházlánctól, önkormányzati, növekedésének, alkalmazkodni, tapasztalatai, kommunikációs, folyamatosan, hajlandósága, szakmaiságon, eredményének, befolyásolja, bemutatására, bankszámlája, áruházláncba, megkérdezték, kormánypárti, tulajdonosok, karácsonyi készülődés, kormánypárti híradókat, karácsonyi forgalomnövekedés, ünnepek alatt, rezsiharc megnyerése, lehető legkülönlegesebb, háza mellé, utóbbi időben, akar lemaradni, hűség bizonyítási, nagy kormány, kétszobás lakásában, polcokon ezeket, szürke hétköznapok, világ ellen, jövőre bevezetni, Orbán Viktor, Blaha Lujza,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Minden szülő a lényével nevel.  Facebookon kaptam Krisztinától  Az elfogadásnak...  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Gárdonyi Géza - Április végén  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Ébredj  Jó éjszakát  Az Európai Unió is foglalkozik...  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az embernek a társa: hiányzik.  Nehezen engedem  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Esti kép  Facebookon kaptam Gizike bar...  Facebookon kaptam  Két tekintet van  Jó éjt  Gábor Dénes gondolata  Ébredj  Semmit ne higgy el  Emberként automatikusan értéke...  Szent György nap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Április 22. a Föld napja,  Facebookon kaptam Krisztinától  Ma a legtöbb civilizált ember ...  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Ha így haladunk...  Facebookon kaptam  Alvó cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus...  Jó éjszakát  Föld napja április 22  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Muratáj  Facebookon kaptam Krisztinától  A Mester kezének érintése  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa  S a dalok tanulsága  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szent György napi hiedelmek, s...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Álom  Egyszerűen  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Alakot vált...  Sokkal bölcsebb a természet,  A Mester kezének érintése  Szép estét kedves látogatóimna...  Esti kép  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Próbálkozni kell ahhoz,  Mindenünk, amink van, amit sze...  Facebookon kaptam Gizike bar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia 
Bejegyzés Címkék
karácsonyi készülődés, kormánypárti híradókat, karácsonyi forgalomnövekedés, ünnepek alatt, rezsiharc megnyerése, lehető legkülönlegesebb, háza mellé, utóbbi időben, akar lemaradni, hűség bizonyítási, nagy kormány, kétszobás lakásában, polcokon ezeket, szürke hétköznapok, világ ellen, jövőre bevezetni, közelében tartózkodó, valóság elferdítésére, tények elhallgatásával, hazudozás alapfeltétel, kormánypárti néző, konkrét infót, forgalom növekedésének, politikai döntésnek, árain múlik, vásárlók hajlandósága, náluk levő, rezsiharc eredményének, tulajdonosok sikere, többit majd, kormány mindent, sikertelensége ellen, ünnep politika, kormány teljesítménye, havi negyvenhétezerből, munkahelyek száma, egyiket érzik, emberek képesek, kialakult helyzethez, kényelmes hülyéknél, maguk tapasztalatai, ellenzéki vezetők, legkülönlegesebb, meghamisításával, készpénzfelvétel, rezsicsökkentés, elhallgatásával, banditapolitika, rezsicsokkentes, sikertelensége, tájékoztatásul, kiválasztottai, megtakarítását, megsértésével, igazgatójával, eredményekkel, elferdítésére, szabadságharc, teljesítménye, mentességének, megszokhatták, áruházlánctól, önkormányzati, növekedésének, alkalmazkodni, tapasztalatai, kommunikációs, folyamatosan, hajlandósága, szakmaiságon, eredményének, befolyásolja, bemutatására, bankszámlája, áruházláncba, megkérdezték, kormánypárti, tulajdonosok, árukészletén, tájékozatlan, alapfeltétel, karácsonykor, egyértelműen, megtekinteni, kormánypárt, tekintettel, szabályokat, megszorítás, hétköznapok, hozzádobják, brummogókat, békemenetet, körlevélben, vásárlóként, megkezdődik, elkönyvelte, gondolkozik, kormányzati, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3451
  • e Hét: 17681
  • e Hónap: 28792
  • e Év: 182288
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.